Вертикални бризгалки

Вертикалните ALLROUNDER машини за вбризгување се користат за вбризгување на готови комоненти (делови или склопови) со полимерна маса. Технологијата на вертикалните машини ALLROUNDER може да се прилагоди на вашите специфични потреби во обликувањето со вбризгување, со максимална ергономска работа благодарение на широкиот опсег на различни системи за затворање. Можни се верзии за бризгање со силикон или дуромер.

  • сила на затворање: 125 ÷ 3200 kN
  • кратки циклуси и висока продуктивност благодарение на верзиите на бризгање со различни ротирачки и лизгачки маси
  • можна обработка на сите материјали што може да се инјектираат, вклучувајќи керамика и метал
  • серво-електрична ротациона маса за прецизна и сигурна обработка на чувствителните компоненти
  • едноставна интеграција во автоматизирана производна линија
  • компактен дизајн, мала површина
  • програмирање преку управување со SELOGICA

 

Споделете го овој производ!

Title

Go to Top