Home » Shop » Moisture meter box

Moisture meter box

Анализатор на влага со патентирана технологија „Power Peak“, посветен на линеарно мерење на преостанатата влага во полимерниот гранулат по сушењето и непосредно пред обликувањето. Со постојано скенирање на материјалот, мери минимум 15 делови од кои 1.000.000 обезбедува извештаи за квалитетот на гранулатот и служи за елиминирање на офлајн анализите. Има екран на допир во боја и едноставен кориснички интерфејс со конекции: Ethernet, USB, Serial RS485. Достапен е контролен систем MOWIS.

Главни карактеристики:

  • Сертифицирано производство
  • Контрола на влажност на линијата
  • Прилагодливи профили на материјали

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top