Home » Shop » Moisture meter manager

Moisture meter manager

Револуција 4.0 во сушењето полимери, управувањето со влагата доведено до совршенство. Апсолутно прецизна контрола на влажноста благодарение на технологијата „Power Peak“. Делта мерењето помеѓу почетното и последното ниво на влага во гранулатот на влезот и излезот од системот на резервоарот овозможува максимизирање на перформансите на процесот. Уредот го скенира материјалот на секои две секунди и генерира извештај за квалитетот на гранулатот, производството е сертифицирано. HD екран на допир во боја, едноставен кориснички интерфејс со конекции: Ethernet, USB, Serial RS485. Достапен е контролен систем MOWIS. Овој уред е дел од револуцијата за сушење EUREKA PLUS – најефикасниот систем за автоматско сушење на пазарот.

Главни карактеристики:

  • Максимална енергетска ефикасност
  • Сертифицирано производство
  • Контрола на линијата и управување со влагата

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top