Home » Shop » WC-305-ET

WC-305-ET

WC-305-ET е систем за циркулација на вода, дизајниран за водено ладење на печките на Elnik Systems. Единицата се состои од рециркулирачки резервоар од 1.135L од нерѓосувачки челик за внатрешна инсталација со сите потребни контроли и водовод, и кула за ладење со испарување за надворешна инсталација. WC-305-ET пумпа за ладна вода од дното на резервоарот во печката, додека топлата вода се враќа на врвот на резервоарот. Кога температурата на водата во резервоарот за повторна циркулација ќе го надмине поставеното ниво, водата се пумпа во кулата за ладење и се враќа во резервоарот за повторна циркулација ладен за приближно -12 °C до -9,5 °C, додека температурата на водата не падне под повторно поставеното ниво. Воденото ладење има волумен и притисок погодни за линијата Elnik Systems.

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top