U skladu sa politikom usavršavanja poslovanja od 2013. godine implementiran je ISO 9001:2008 cerfitikat.

Počeci i razvoj

Rasli smo u nastojanju da postanemo platforma na kojoj će surađivati proizvođači vrhunske tehnologije, sirovina, repromaterijala i kupci, klijenti s hrvatskog i šireg regionalnog tržišta. Danas smo ponosni što klijentima pružamo sveobuhvatnu ponudu, od projektiranja, montaže, puštanja u pogon pa do održavanja i nabave sirovina i doknadnih dijelova.

Djelatnost

Distribucija polimernih materijala-granulata, filamenata za 3D tisak, bojila i aditiva za polimerne materijale, strojeva za brizganje i puhanje, periferija, transportnih traka, te sredstava za podmazivanje i zaštitu strojeva i alata. Kao službeni zastupnici nudimo edukacije, instalaciju, servis, održavanje i rezervne dijelove za navedene strojeve i opremu.

Kupci

Naši kupci cijene našu stručnu, pouzdanu i sveobuhvatnu ponudu. Znaju da mogu računati na nas, od savjetovanja pa sve do planiranja i opremanja kompletnog proizvodnog pogona po konceptu ključ u ruke.

Prisutnost

Regionalno pokrivamo područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Albanije, Kosova i Crne Gore. Naše podružnice: Nomis Makedonija DOOEL (Sjeverna Makedonija), Nomis d.o.o. Beograd (Srbija), Nomis-SI d.o.o. (Slovenija)

STRATEGIJA TVRTKE

Strategija tvrtke je pružiti kupcima profesionalnu uslugu koja uključuje visoku kvalitetu materijala i opreme, kvalitetna i optimalna tehnička rješenja uz prateću tehničku podršku temeljenu na dugogodišnjem iskustvu.

Zastupstva / distribucija