“Ključ u ruke”

Od ideje do proizvodnje

Rasli smo u nastojanju da postanemo platforma koja će povezivati proizvođače vrhunske tehnologije i plastičnih materijala s prerađivačima iz hrvatskoga i šireg regionalnog tržišta. Pobornici smo cjelovitog pristupa kupcu i želimo obuhvatiti sve na jednom mjestu, kako bismo mogli ponuditi cjelovita rješenja. Zahvaljujući našem stručnom znanju i velikom iskustvu u mogućnosti smo ponuditi rješenja po principu „ključ u ruke“.

To uključuje tehničko savjetovanje, projektiranje, dobavu materijala, pomoćnih sredstava, strojeva, opreme i rezervnih dijelova, montažu, puštanje u pogon, servis i održavanje, te edukaciju osoblja pri uhodavanju proizvodnje za određenu tehnologiju preradbe. Ponosni smo što smo prepoznati kao kvalitetni i pouzdani partneri u regiji i što našim kupcima možemo pružiti sveobuhvatnu ponudu.

Vaše prednosti:

 • Praktična rješenja

 • Odgovornost cijelog projekta na jednom dobavljaču

 • Smanjenje vremena trajanja i troškova

“Ključ u ruke”

Edukacije

Edukacije

Vlastiti TECH-CENTAR

U našem obrazovnom i izložbenom salonu nudimo kompletnu uslugu savjetovanja i prezentacije najnovije generacije brizgalica i periferne opreme, kao i tehničku obuku za operatere i tehnologe. Program obuke traje 5 radnih dana – 40 sati teoretske i praktične nastave, rad na stroju za brizganje uz optimizaciju rada robota.

Standardno nudimo edukaciju za Vaše osoblje nakon instalacije i puštanja u pogon isporučene opreme. Na taj način, od prvog dana proizvodnje, možemo osigurati da Vaše osoblje može upravljati pogonom kako je predviđeno. Time će se Vaše osposobljeno osoblje moći još više identificirati s proizvodnim procesom i Vašom tvrtkom, čime se stvara dodana vrijednost za Vašu tvrtku.

Vaše prednosti:

 • Optimalna produktivnost

 • Produljeni radni vijek strojeva i opreme

 • Smanjenje troškova povezanih s kvarovima radi loše upotrebe

Instalacija i puštanje
u pogon

Preko 1000 instaliranih strojeva
za brizganje

Za isporučene strojeve i opremu nudimo instalaciju i puštanje u pogon. Naši iskusni serviseri vode cijeli proces od početka do kraja, osiguravajući da niti jedan detalj nije propušten. Provjeravaju da li instalirani sustavi ispunjavaju sve zahtjeve te provode fino mehaničko i električno podešavanje potrebno za puštanje sustava u rad. Na taj način kupcu predajemo proizvod jamčeći njegovu operativnost u smislu izvedbe, pouzdanosti i sigurnosti. Uz to možemo ponuditi i edukaciju za Vaše osoblje kako bi bilo što bolje upoznato sa instaliranim sustavom.

Nakon instalacije i puštanja u pogon i dalje stojimo na raspolaganju s brzom i učinkovitom uslugom našeg servisnog tima.

Vaše prednosti:

 • Kvalificirani stručnjaci

 • Instalacija i puštanje u pogon u najkraćem mogućem roku

 • Edukacija Vašeg osoblja

Instalacija i puštanje
u pogon

Servis i održavanje

Servis i održavanje

Zaštitite svoje ulaganje

O servisu mnogi od nas ne vole razmišljati i ulagati, no rizici koje to nosi mogu biti izuzetno ozbiljni.

Naš servisni tim sastoji se od kvalificiranih stručnjaka koji brzo dijagnosticiraju i profesionalno otklanjaju kvarove na strojevima i opremi za brizganje plastike.

Servisiranjem vršimo sustavni pregled strojeva i opreme uz detaljno izvješće o njihovom stanju s preporukama, kako bi osigurali pouzdanost zamjenom istrošenih komponenata prije njihovog kvara. Po potrebi nabavljamo originalne rezervne dijelove koji garantiraju vrhunsko stanje Vašeg stroja/opreme jer odgovaraju izvornim specifikacijama, savršeno pristaju stroju/opremi te jamče optimalne rezultate. Oni su usklađeni sa svim ostalim komponentama stroja/opreme što jamči dulji vijek trajanja, kako dijelova tako i cijelog stroja/opreme.

Servisiranje uključuje preventivno održavanje kako bi produžili operativnu pouzdanost i životni vijek postrojenja. Održavanjem strojeva minimiziramo kvarove i zastoje, što je od vitalne važnosti u industriji prerade polimera. Neplanirani zastoji u proizvodnji mogu prouzročiti komplikacije i velike troškove.

Fokusirajte se na svoju osnovnu djelatnost, dok su Vaši strojevi i oprema u sigurnim rukama.

Vaše prednosti:

 • Kvalificirani stručnjaci

 • Popravci u OEM kvaliteti

 • Minimalni zastoji, rapidno ponovno pokretanje

Rezervni dijelovi

Brza, fleksibilna i pouzdana podrška.

Samo originalni dijelovi garantiraju vrhunsko stanje Vašeg stroja/opreme jer odgovaraju izvornim specifikacijama, savršeno pristaju stroju/opremi te jamče optimalne rezultate. Oni su usklađeni sa svim ostalim komponentama stroja/opreme što jamči dulji vijek trajanja, kako dijelova tako i cijelog stroja/opreme.