DGM MAXI GRAVIX gravimetrijsko doziranje materijala

DGM MAXI GRAVIX (900 – 1000 – 2000) veća serija gravimetrijskih dozatora s rasponom proizvodnje do 12.000 kg/h posebno je dizajnirana za tretiranje regranulata u obliku ljuskica. Spremnik za vaganje, miješalica s dvostrukim učinkom i kombinacija za do 8 spremnika za izravno doziranje čine sveobuhvatan sustav za tretiranje do 12 komponenti.  Ovi modeli su opremljeni su potpornim okvirom i zaslonom osjetljivim na dodir za lako upravljanje uređajem i pohranu recepata.

Patentirani uređaj s dvostrukom klapnom na spremnicima s reakcijom brzine 40 ms, osigurava visoku preciznost kod uređaja ovih dimenzija. Miješalica s dvostrukim učinkom osigurava homogenu mješavinu. Dostupne su razne izvedbe poput bridge-breaker, automatskog čišćenja senzora i dozatora za praškaste materijale.

Spremnik za vaganje nema mehaničkih smetnji tijekom ciklusa vaganja te je otporan na vibracije. GRAVIX važe svaku komponentu 100 puta u sekundi. Svaki dozator može koristiti devet različitih tipova spremnika ovisno o specifičnim zahtjevima, te se može postaviti na grlo stroja, okvir ili može biti opremljen usisnim spremnikom. Dolazi s priključcima: Ethernet,  RS485 za Modbus protokol i USB. Dostupan MOWIS sustav upravljanja.

Glavne značajke:

  • Do 12.000 kg/h
  • Do 12 komponenti
  • Prigodno za ljuskice

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top