MIM 3001L

Uz pomoć peći laboratorijske veličine MIM 3001L moguće je izvršiti ciklus odvajanja i sinteriranja u jednom koraku bilo kojih metala povezanih sa bilo kojim vezivom. Ovaj postupak je moguć u nepropusnom kućištu sa sustavom za upravljanje plinom. Laminarni protok plina osigurava konstantnu kvalitetu otpresaka.

Sustav za upravljanje plinom se sastoji od kontrolera protoka za radnu zonu i ventila djelomičnog tlaka na posebno konstruiranoj vakuumskoj pumpi. Jednolični protok plina kroz police daje vrlo dobru kontrolu temperature, koja omogućava jednoliku temperaturu kroz radnu zonu peći.

ACCU-Temp, tehnika linearizacije omogućava svakoj od 6 temperaturnih zona unutar peći da rade unutar tolerancije +/- 1°C. Na ovaj način se omogućava viša gustoća MIM otpresaka programiranje temperature sinteriranja bliže stvarnoj temperaturi tališta, bez opasnosti od pregrijavanja i distorzije otpresaka.

Automatski način rada omogućuje potpuno računalnu kontrolu protoka, temperature i djelomičnog tlaka. Način provjere nepropusnosti vakuuma je ugrađen. Svi radni podaci, uključujući temperaturu, protoke plina, tlak i ukupnu potrošnju energije, bilježe se za svaki rad.

Zaslon za održavanje koji podsjeća korisnika na servis pumpi, mijenja termoelemente i još mnogo toga radi lakšeg čišćenja peći za sinteriranje.

  • odvajanje i sinteriranje u jednom koraku
  • upravljanje sustavom putem računala
  • 6 temperaturnih zona za kontrolu unutar peći

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top