MULTILIFT

Za zahtjevne zadatke ARBURG je razvio paletu robot sustava MULTILIFT koji se odlikuju visokim stupnjem prilagodljivosti. Osim odvajanja odljevaka i izvlačenja komada, ovisno o verziji MULTILIFT-a, moguće je vršiti i vrlo kompleksne radnje poput izvlačenja umetaka i odlaganja komada. Ove verzije i različite radnje ne isključuju jedna drugu, već se nadopunjuju.

MULTILIFT H hvataljke ulaze u kalup horizontalno sa stražnje strane stroja, ostavljajući prazan prostor iznad jedinice stezanja, što ga čini prikladnim za pogone s niskim stropovima. Druga velika prednost je u smanjenju broja osi gibanja što rezultira kraćim i bržim hodovima i mogućnošću skraćivanja ciklusa.

MULTILIFT V je postavljen iznad stroja i izvlači otpreske iz kalupa vertikalno. Tri osi pokretane električnim servo motorima su u mogućnosti izvesti sve vrste kompleksnih zadataka brzo i precizno. Primjenjuje se kod visoko kompleksnih umetanja, izvlačenja i odlaganja.

  • masa rukovanja MULTILIFT H: do 5 kg
  • masa rukovanja MULTILIFT V: 6 do 25 kg
  • fleksibilno rukovanje otprescima: individualna konfiguracija osi i slobodno programiranje uzoraka preuzimanja i odlaganja
  • smanjena vremena ciklusa zahvaljujući slobodno programirajućim simultanim pokretima
  • kratka vremena postavljanja zahvaljujući teach-in funkciji

 

Podijeli ovaj proizvod!

Title

Go to Top