„Ključ u ruke“

Od ideje do proizvodnje

Rasli smo u nastojanju da postanemo platforma koja će povezivati proizvođače vrhunske tehnologije i plastičnih materijala s prerađivačima iz hrvatskoga i šireg regionalnog tržišta. Pobornici smo celovitog pristupa kupcu i želimo obuhvatiti sve na jednom mestu, kako bismo mogli ponuditi kompletna rešenja. Zahvaljujući našem stručnom znanju i velikom iskustvu u mogućnosti smo ponuditi rešenja po principu „ključ u ruke“.

To uključuje tehničko savetovanje, projektiranje, dobavu materijala, pomoćnih sredstava, mašina, opreme i rezervnih delova, montažu, puštanje u pogon, servis i održavanje, te edukaciju osoblja pri uhodavanju proizvodnje za određenu tehnologiju prerade. Ponosni smo što smo prepoznati kao kvalitetni i pouzdani partneri u regiji i što našim kupcima možemo pružiti sveobuhvatnu ponudu.

Vaše prednosti:

 • Praktična rešenja

 • Odgovornost celog projekta na jednom dobavljaču

 • Smanjenje vremena trajanja i troškova

„Ključ u ruke“

Edukacije

Edukacije

Lični TECH-CENTAR

U našem obrazovnom i izložbenom salonu nudimo kompletnu uslugu savetovanja i prezentacije najnovije generacije brizgalica i periferne opreme, kao i tehničku obuku za operatere i tehnologe. Program obuke traje 5 radnih dana – 40 sati teoretske i praktične nastave, rad na mašini za brizganje uz optimizaciju rada robota.

Standardno nudimo edukaciju za Vaše osoblje nakon instalacije i puštanja u pogon isporučene opreme. Na taj način, od prvog dana proizvodnje, možemo osigurati da Vaše osoblje može upravljati pogonom kako je predviđeno. Time će se Vaše osposobljeno osoblje moći još više identificirati s proizvodnim procesom i Vašom kompanijom, čime se stvara dodana vriednost za Vašu kompaniju.

Vaše prednosti:

 • Optimalna produktivnost

 • Produljeni radni vek strojeva i opreme

 • Smanjenje troškova povezanih s kvarovima radi loše upotrebe

Instalacija i puštanje
u pogon

Preko 1000 instaliranih mašina
za brizganje

Za isporučene mašine i opremu nudimo instalaciju i puštanje u pogon. Naši iskusni serviseri vode celi proces od početka do kraja, osiguravajući da niti jedan detalj nije propušten. Proveravaju da li instalirani sistemi ispunjavaju sve zahteve te provode fino mehaničko i električno podešavanje potrebno za puštanje sistema u rad. Na taj način kupcu predajemo proizvod garantovajući njegovu operativnost u smislu izvodjenja, pouzdanosti i sigurnosti. Uz to možemo ponuditi i edukaciju za Vaše osoblje kako bi bilo što bolje upoznato sa instaliranim sistemom.

Nakon instalacije i puštanja u pogon i dalje stojimo na raspolaganju s brzom i učinkovitom uslugom našeg servisnog tima.

Vaše prednosti:

 • Kvalifikovani stručnjaci

 • Instalacija i puštanje u pogon u najkraćem mogućem roku

 • Edukacija Vašeg osoblja

Instalacija i puštanje
u pogon

Servis i održavanje

Servis i održavanje

Zaštitite svoje ulaganje

O servisu mnogi od nas ne vole razmišljati i ulagati, no rizici koje to nosi mogu biti izuzetno ozbiljni.

Naš servisni tim sastoji se od kvalifikovanih stručnjaka koji brzo dijagnostikuju i profesionalno otklanjaju kvarove na mašinama i opremi za brizganje plastike.

Servisiranjem vršimo sistemski pregled mašina i opreme uz detaljno izveštavanje o njihovom stanju s preporukama, kako bi osigurali pouzdanost zamenom istrošenih komponenata prije njihovog kvara. Uključuje preventivno održavanje kako bi produžili operativnu pouzdanost i životni vek postrojenja.

Održavanjem mašina minimiziramo kvarove i zastoje, što je od vitalne važnosti u industriji prerade polimera. Neplanirani zastoji u proizvodnji mogu prouzrokovati komplikacije i velike troškove.

Fokusirajte se na svoju osnovnu delatnost, dok su Vaše mašine i oprema u sigurnim rukama.

Vaše prednosti:

 • Kvalifikovani stručnjaci

 • Popravci u OEM kvaliteti

 • Minimalni zastoji, rapidno ponovno pokretanje

Rezervni delovi

Brza, fleksibilna i pouzdana podrška.

Samo originalni delovi garantuju vrhunsko stanje Vaše mašine/opreme jer odgovaraju izvornim specifikacijama, savršeno pristaju mašini/opremi te garantuju optimalne rezultate. Oni su usklađeni sa svim ostalim komponentama mašine/opreme što garantuje duži vek trajanja, kako delova tako i cele mašine/opreme.