Euro PM2018 Congress & Exhibition

Objavljeno: 11 listopada, 2018Kategorije: Novosti

Euro PM Congress & Exibition je europski godišnji kongres i izložba metalurgije praha koji će se održati od 14. do 18. listopada u Španjolskoj, Bilbao.

Dragi partneri,

Kao službeni distributer brenda Catamold BASF, pozivamo vas na Euro PM 2018. Euro PM Congress & Exibition je europski godišnji kongres i izložba metalurgije praha.

Ove se godine održava u Bilbau, Španjolska od 14. do 18. listopada 2018. godine u izložbenom centru Bilbao. Više od 100 tvrtki koje se bave metalurgijom praha, na 5000 m2 predstavljat će cijeli lanac nabave metalurgije praha, od proizvođača sirovina, dobavljača opreme, pa sve do prozvođača komponenti i pomoćnih usluga.

Uz samu izložbu, Euro PM2018 ima i tehničke programe svjetske klase, gdje će preko 300 tehničkih prezentacija i seminara s posebnim interesom  u 3 dana definirati najnovija dostignuća u metalurgiji praha (PM).

Više detalja o Euro PM2018 možete saznati na sljedećem linku: https://www.europm2018.com/

Ovaj sajam može biti vrlo zanimljiv i korisan, bilo da se radi o informiranju o poboljšanju vaše proizvodnje ili dobivanju korisnih ideja za nove projekte.

Ako se želite sastati s nama na ovom događaju, bit ćemo prisutni 16. listopada za vrijeme radnog vremena sajma (09-18h).

Ako trebate više informacija, kontaktirajte nas na vladimir.krsek@nomis.hr .

Radujemo se vašem dolasku!

Arhiva