Zbog povećanja obujma posla otvorena NOMIS podružnica u Makedoniji!

Objavljeno: 5 lipnja, 2018Kategorije: Novosti

NOMIS MAKEDONIJA DOOEL od 02.05.2018.!

Iako smo na podučju cijele Makedonije prisutni od 2016. godine s našim prodajnim predstavnikom za strojeve i opremu, poslovanje se proširilo i na sirovine, tj. granulat iz našeg programa, te na sredstva za čišćenje i podmazivanje strojeva.

S ciljem uspješnog nastavka razvoja tvrtke i jačanja prodajne strategije u regiji otvorena je podružnica u Skopju, Makedonija. Operativno je počela sa radom 02.05.2018 i nosi naziv NOMIS MAKEDONIJA DOOEL, čiji je stopostotni vlasnik Nomis d.o.o., Hrvatska.

U našem novootvorenom centru, koji pokriva regiju Srbije, Makedonije, Kosova, Crne Gore i Albanije, nalaze se uredi i skladište. Na taj način odlučili smo u svakom trenutku biti dostupni našim kupcima u toj regiji i u kratkom roku odgovoriti sa sve veće zahtjeve tržišta.

Kroz stručnu uslugu prodaje strojeva i opreme, jaku servisnu podršku, stručna savjetovanja i distribuciju kvalitetnih polimernih materijala  nadamo se zadovoljiti sve većim izazovima na vrlo zahtjevnom tržištu prerade polimernih materijala sa naglaskom na autoindustriju, elektroindustriju i ambalažu.

Na području Makedonije službeno zastupamo sljedeće svjetske proizvođače:

Strojevi za brizganje: Arburg

Strojevi za puhanje: Kautex i Plastiblow

Periferne jedinice: Moretto, Greenbox i Rapid

Transportne trake i sistemi: Virginio Nastri

Polimerni materijali-granulati: BASFBorealisLanxessBayerCovestro, MOLSynthosElix.

Bojila i aditivi za polimerne materijale: Clariant i Lifocolor

Sredstva za zaštitu i podmazivanje alata i strojeva: Chem Trend

MIM peći za odvajanje veziva i sinteriranje: Elnik

 

Arhiva