Konferencija NOMIS MAKEDONIJA DOOEL

Objavljeno: 22 studenoga, 2018Kategorije: Novosti

Tvrtka NOMIS MAKEDONIJA DOOEL službeno je označila početak svog postojanja u Makedoniji, sa sjedištem u Skopju.

Kao podružnica tvrtke NOMIS D.O.O. iz Hrvatske, u svibnju 2018. otvoren je ured i skladište u Skopju s ciljem poboljšanja kvalitete usluge – brži i fleksibilniji odgovor na zahtjeve klijenata u regiji, odnosno u Makedoniji, Srbiji, Albaniji, Kosovu i Crnoj Gori.

U tom smjeru, 22.11.2018. organizirana je naša prva Konferencija u području prerade plastike, zajedno sa svim našim dugogodišnjim suradnicima i partnerima koji su vrhunski proizvođači strojeva, dodatne opreme i svega ostaloga što obuhvaća sektor koji pokrivamo.

Posjetioci Konferencije imali su mogućnost da se upoznaju sa svim predstavnicima, te da se informiraju o svim novitetima koje obuhvaća ova industrija.

Svoje ućešće na konferenciji dali su predstavnici svjetski renomiranih tvrtki u proizvodnji strojeva i opreme za preradu polimera, te pomoćnih sredstava – ARBURG, KAUTEX, MORETTO, RAPID, FRIGEL i CHEM TREND. Predstavnici ovih tvrtki obogatili su konferenciju svojim prisustvom dijeleći svoje dugogodišnje iskustvo iz branše.

Tim NOMIS MAKEDONIJA DOOEL stoji Vam na raspolaganju kako bi ponudio rješenja za Vaše zahtjeve te omogući tehničku podršku i savjetovanje, kako do sada tako i u budućnosti.

Vaš,

NOMIS MAKEDONIJA DOOEL

Arhiva