Chem-Trend European Distribution Meeting za termoplaste

Objavljeno: 12 veljače, 2019Kategorije: Novosti

Tvrtka NOMIS, zastupnik tvrtke Chem-Trend za tržište Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Kosova, sudjelovala je na European Distribution Meeting-u za termoplaste koji se održao od 22. do 24.01.2019. u Tehnološkom Centru za termoplastiku u Maisach, Njemačka.

Tvrtka Chem-Trend je lider na svjetskom tržištu u razvoju i proizvodnji visokoučinkvitih sredstava za održavanje i zaštitu alata, odvajanje, čišćenje i ostalih kemijskih specijalnosti, te je ovom prigodom otvorila laboratorij za istraživanje i razvoj u gradu Maisach, Njemačka. Novi laboratorij poboljšat će postojeće mogućnosti istraživanja i razvoja, te se pridružiti Chem Trend mreži inovativnih laboratorija širom svijeta. U ovaj novi prostor uloženo je 40 milijuna eura, te uključuje prostore za istraživanje i razvoj, skladištenje, obuke i adminitrativne poslove. Ova velika investicija ima za cilj pojačati izvrsnu uslugu, unaprijediti tehničku podršku i dugoročno unaprijediti razvojne mogućnosti svojih klijenata.

Na European Distribution Meeting-u bili su prezentirani i testirani novi proizvodi koji dolaze na tržište, te je definirana strategija za tekuću godinu. Naglasak je stavljen na praktični dio kako bi se distributeri obučili za upotrebu Chem-Trend proizvoda te na najbolji način mogli kupcima prezentirati rezultate i uštede koji se postižu njihovim korištenjem. U usavršavanju i obuci aktivno su sudjelovali i predstavnici tvrtke Nomis kako bi bili u trendu sa aktualnim događanjima i u mogućnosti informirati i educirati svoje kupce o novitetima, te im pružiti bolju tehničku podršku.  

Arhiva