NOMIS postaje predstavnik tvrtke INMATEC

Objavljeno: 31 svibnja, 2022Kategorije: Novosti

INMATEC – stručnjaci u injekcijskom brizganju keramike (CIM)

NOMIS d.o.o. i INMATEC Technologies GmbH jačaju svoju prodajnu strategiju u srednjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi.

Nomis od lipnja 2022. godine postaje službeni predstavnik i distributer granulata za brizganje keramike tvrtke Inmatec, etabliranog stručnjaka za injekcijsko brizganje keramike (CIM).

Inmatec Technologies GmbH je njemačka tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju niza standardnih i prilagođenih gotovih granulata koji se koriste u injekcijskom brizganju keramike (CIM) i aditivnoj proizvodnji za izradu komponenti od keramike. Tvrtka nastavlja bilježiti rast, a nedavno je proširila svoje proizvodne kapacitete i povećala broj zaposlenika. Kroz partnerstvo s Nomis-om jača svoju vodeću poziciju na svjetskom tržištu u razvoju i proizvodnji granulata za brizganje keramike.

Posjetite Inmatec web stranicu

Sve veći broj korisnika prepoznaje jedinstvena svojstva keramike i ekonomičnu serijsku proizvodnju složenih komponenti, radi čega su CIM tehnologija i aditivna proizvodnja u usponu. Radi povećane potražnje za granulatom za brizganje keramike, Nomis će pružati podršku u pogledu savjetovanja i prodaje u središnjoj, istočnoj i jugoistočnoj Europi. Te aktivnosti provodit će Robert Podvorac, MIM/CIM stručnjak Nomis-a.

Ovom suradnjom zaokružuje se sveobuhvatna ponuda Nomis-a koja uključuje savjetovanje, obuku, servis, održavanje i rezervne dijelove te zastupanje renomiranih tvrtki u industriji injekcijskog brizganja u već spomenutim regijama.

Pročitajte objavu o suradnji u časopisu PIM International

Za sve upite oko granulata za brizganje keramike molimo kontaktirajte:

Robert Podvorac, mag.ing.cheming.

m: +385 99 3249 864

t: + 385 1 4094 951

e-mail: robert.podvorac@nomis.hr

Arhiva